Read Cirklens Ende by Tom Egeland Free Online


Ebook Cirklens Ende by Tom Egeland read! Book Title: Cirklens Ende
The author of the book: Tom Egeland
Format files: PDF
The size of the: 392 KB
City - Country: No data
Loaded: 2373 times
Reader ratings: 5.4
Edition: Bazar Forlag
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:In Norwegian only...

All skepsis feid til side! Denne boka står fjellstøtt på egne bein! "Sirkelens Ende" hadde sin egen snert på sakene, og snerten - det var Egeland's hovedperson og aldri så lite paranoide albino arkeolog Bjørn Beltø! Han tok meg med storm :-)

Jeg tror aldri det har hendt at jeg har ledd høyt av en krimhistorisk roman før, men det gjorde jeg her. Opptil flere ganger! Kanskje fordi jeg er halvt østlending selv, men jeg formelig hører Bjørn Beltø for mitt indre øre når jeg leser. Jeg ser ham for meg i forvirrede øyeblikk og forstår og nærmest kjenner på kroppen frustrasjonene han utsettes for. Egeland gjør en fantastisk jobb med karakteroppbyggingen sin. Dette er en hovedperson jeg vil lese og lære mer om. Han er vittig og han er smart, men han kan oppføre seg rimelig nevrotisk og lite rasjonelt. Han har et morskompleks og et noe snevert syn på damer, men kan være kjølig vurderende og direkte når han må. Jeg også må - lese mer av Tom Egeland!

Historien rundt løsningen av gåten som Beltø jobber med er også veldig godt oppbygget. Denne boka raser ikke avgårde i hemningsløs fart som Da Vinci-koden gjorde. "Sirkelens Ende" har sitt eget tempo, og det passer forunderlig godt til innholdet og utviklingen i historien. I tillegg til at dette er et interessant plot med et interessant innhold er etterordet i boka ikke mindre interessant. Et etterord som Egeland har kalt "Kilder og tankespinn".

""...veien er lang fra idé til roman. I løpet av de fem årene jeg brukte på å researche og skrive denne boken, vurderte jeg mange ganger å gjøre den til en rendyrket thriller - komplett med utsendte agenter fra Vatikanet, fanatiske mordere, skuddvekslinger og heseblesende biljakter. Men Bjørn Beltø strittet imot. "Sirkelens Ende" ville heller bli en lavmælt bok om en gåte""


...og det er jeg utrolig takknemlig for! Takk Egeland! (..og jeg er allerede igang med den neste boka om Bjørn Beltø, nemlig "Paktens Voktere").


Link til komplett review ligger her:

http://ebokhyllami.blogspot.com/2012/...Download Cirklens Ende PDF Cirklens Ende PDF
Download Cirklens Ende ERUB Cirklens Ende PDF
Download Cirklens Ende DOC Cirklens Ende PDF
Download Cirklens Ende TXT Cirklens Ende PDFRead information about the author

Ebook Cirklens Ende read Online! Born in 1959, Egeland worked as journalist for a magazine and as a reporter and editor for Aftenposten before working in television. In 2006, he became a full-time fiction writer. His books include horror, suspense, and multiple children's book. His most famous novel, Relic, which predated Dan Brown's blockbuster The Da Vinci Code, is so simillar some readers speculated it influenced Brown, but the author has said they simply drew on similar sources. In 2009 he won the Riverton Prize.


Reviews of the Cirklens Ende


JAMIE

All right, thanks fast.

ERIN

Why do I need to write a phone number?

BOBBY

Now this book is one of my favorites!

ABIGAIL

Pozitivnenko, but naive to the ugly.
Add a comment
Download EBOOK Cirklens Ende by Tom Egeland Online free

PDF: cirklens-ende.pdf Cirklens Ende PDF
ERUB: cirklens-ende.epub Cirklens Ende ERUB
DOC: cirklens-ende.doc Cirklens Ende DOC
TXT: cirklens-ende.txt Cirklens Ende TXT