Read Mala knjiga by Selden Edwards Free Online


Ebook Mala knjiga by Selden Edwards read! Book Title: Mala knjiga
The author of the book: Selden Edwards
Format files: PDF
The size of the: 498 KB
City - Country: No data
Loaded: 2531 times
Reader ratings: 4.9
Edition: Algoritam, Zagreb
Date of issue: February 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Mala knjiga sadrži neobičnu priču Franka Standisha, Wheelera, Burdena III., nasljednika poznatih bostonskih bankara, filozofa, studenta povijesti, sina legende, rock-idola, pisca, ljubitelja žena, osamljenika, napola Židova i bejzbolske legende s Harvarda. Godine 1988. Njemu je četrdeset sedam godina i živi u San Franciscu. No najednom će se, iščašenjem u vremenu, naći u Beču na kraju devetnaestog stoljeća, točno devedeset jednu godinu prije svoje posljednje uspomene i pola stoljeća prije vlastitog rođenja. Prijestolnica tadašnje Austro-Ugarske proživljavala je svoje najslavnije dane, ali i ne znajući, bila na korak od apokalipse koja će uslijediti u stoljeću koje se prostire pred njima.
U gradu i vremenu o kojima je godinama slušao od svojeg omiljenog profesora Hazea, Wheeler će se snaći bolje nego što je ikad mogao očekivati. Sprijateljit će se sa skupinom najslavnijih umova i umjetnika tog vremena, potražiti pomoć od samog slavnog Sigmunda Freuda, pa čak i upoznati Marka Twaina, cijelo vrijeme budno pazeći da svojim riječima ili djelovanjem ne promijeni povijest svijeta koja mu se stvara pred očima. No uspjevši se zamjeriti vlastitom okrutnom djedu i upoznavši mladu damu koja će mu promijeniti život, i sam će shvatiti kako je sila sudbine neusporedivo jača od bilo kakvih naših htijenja. A nekada i neizrecivo opasna.

Mala knjiga je debitantsko remek-djelo majstorskoga pripovijedanja koje je Selden Edwards stvarao i brusio tri desetljeća, a koje ga otkriva kao jednog od najinventivnijih i najoriginalnijih romanopisaca današnjice. Hrvatski prijevod Male knjige potpisuje Rujana Pavlic, dok je naslovnica preuzeta s izvornog izdanja.


Download Mala knjiga PDF Mala knjiga PDF
Download Mala knjiga ERUB Mala knjiga PDF
Download Mala knjiga DOC Mala knjiga PDF
Download Mala knjiga TXT Mala knjiga PDFRead information about the author

Ebook Mala knjiga read Online! Selden Edwards began writing The Little Book as a young English teacher in 1974, and continued to layer and refine the manuscript until its completion in 2007. It is his first novel. He spent his career as headmaster at several independent schools across the country, and for over forty years has been secretary of his Princeton class, where he also played basketball. He lives in Santa Barbara, California.


Reviews of the Mala knjiga


HARLEY

Best in Books

ELIJAH

Why do I need to drive a phone number?

LAYLA

The most cool book

NATHAN

A book that completely overturned consciousness

ERIN

Not impressed
Add a comment
Download EBOOK Mala knjiga by Selden Edwards Online free

PDF: mala-knjiga.pdf Mala knjiga PDF
ERUB: mala-knjiga.epub Mala knjiga ERUB
DOC: mala-knjiga.doc Mala knjiga DOC
TXT: mala-knjiga.txt Mala knjiga TXT